Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.Oslava svátku maminekVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Mateřská škola >>> Akce MŠ

Výlety s dětmi z MŠ

Děti rádi cestují, nejem autobusem, ale i pěšky. Červen se na výlety nejvíc hodí, proto jsme jich pro děti uspořádali několik .

První výlet byl pěší - do Houska. Děti jsme rozdělili do dvou skupin. První skupina cestu značila a druhá část dětí cestu hledala. V lese bylo krásně, děti plnily spoustu zajímavých úkolů. Dorazili jsme  do Houska, tam jsme si společně opekli párek a potom jsme si u Ševčíků prohlédli co mají v chlívku. Zpět se sice nechtělo, sluníčko hřálo, přesto jsme na oběd byli zpět.

Na další výlet jsme jeli spolu s dětmi ze Šošůvky na farmu Bolka Polívky, kde jsme shlédli představení Cuk a Kuk. Pořad plný písniček se dětem líbil. Víteček si dokonce zasoutěžil a byl vyhodnocen jako nejlepší zpěvák. Jelo s námi i několik rodičů. Prohlídli jsme si koně, pštrosa, velblouda, lamy, trošku jsme si zamlsali. Celé dopoledne nám sluníčko přálo.

Minulý týden jsme jeli také do MŠ Šošůvka na divadlo Začarovaný mlýn. Loutková pohádka byla velmi pěkná a poučná. Před odjezdem si ještě děti pohráli na školní zahradě. Dětské tváře se usmívivaly stejně jako sluníčko na obloze .


Obrázky přiložené k článku:
                                    U Bolka                            V Šošůvce                           

23. 06. 2009, Blanka Hejčová
přečteno71679x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0853820s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.