Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

BENEŠOV-VYSOČANY 3:1(1:0)

 

branka - Martin Přibyl

sestava - Viktor Šebela - Petr Panáček - David Strachoň , Martin Přibyl , Josef Ševčík - Jan Zouhar , Jiří Hejč ,Petr Rudolf ( 46. Ondra Zouhar ) - Tomáš Slouka - Martin Kouřil ,Václav Šebela ( 80 . Vojtěch Hasoň )

Benešov vede s jasným náskokem tabulku naší soutěže a měl být jasným favoritem . Utkání se , ale hrálo na velmi hrbolatém hříšti a na větrné hůrce . První poločas hráli po větru domácí a mnoho nekombinovali a hráli hlavně dlouhé nákopy na útočníky , kteří byli hodně draví . Naše mužstvo hrálo systém 4 - 3 - 1 - 2 a dařila se nám kombinace a měli jsme i několik slibných šancí . První branku dali hosté , když dlouhý balon špatně odehrál náš obránce , míče se zmocnil domácí útočník a prudkým centrem našel Koláře a ten dal první a hodně důležitou branku . Domácí mohli hrát v pohodě ,  zaměřili se na dobrou obranu a na menším hřišti v Benešově není tolik prostoru a to je nesporně výhoda pro bránicí mužtvo . Poločas skončil nakonec 1 : 0 , šancí tam bylo více na domácí straně . Ve druhém poločase měl náš tým výhodu větru v zádech a hlavně jsme domácí dostali pod tlak . Po krásné kombinaci a kolmé finální nahrávce měl obrovskou šanci Martin Kouřil , když byl sám před brankářem , který ovšem včasným vyběhnutím míč tečl a domácí obránce stačil vykopnout míč z lajny ven . Hned nato poslala špatná příhrávka našeho  záložníka do brejku domácího útočníka a ten brejk zakončil střelou k tyči 2 : 0 . Nám se ještě podařilo utkání zdramatizovat , když po centu dal Martin Přibyl na 2 : 1 . Do konce bylo  15 . minut a nám svitla naděje na vyrovnání a šance tam byly . Domácí náš tlak  ubránili. V samém závěru inkasoval náš tým po přísně nařízeném pokutovém kopu ( nastřelená ruka u těla v rohu pokutového území ) 3 : 1 . V nastaveném čase byl v jasné šanci v pokutovém území sražen náš hráč , ale rozhodčí to nepískl a ukončil zápas . Jinak byl  zápas plný bojovnosti spíše v režii našeho týmu , jenž si především po přestavce dokázal vynutit obrovský tlak .


09. 05. 2005, Petr Panáček
přečteno71675x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0152600s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.