Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.Oslava svátku maminekVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Šošůvka – Vysočany 3:2 (0:0)

Branky: 57. Zdena Ovad (pk), 70. Josef Slouka
 
Sestava: Lukáš Piňos – Jiří Kala, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, Jan Zouhar – Jiří Hejč, Zdena Ovad, Kuba Mokrý, Tomáš Poláček – Tomáš Slouka (5. Petr Rudolf), Josef Slouka
 
Odložené utkání se Šošůvkou jsme sehráli přesně čtrnáct dní od původně plánovaného termínu. Bohužel nám chyběl David Strachoň, který nebyl uvolněn z práce a Tomáš Slouka, který si hned v úvodu utkání obnovil svoje zranění, takže jsme celý zápas museli odehrát v jedenácti hráčích.
 
Protože se hrálo v pátek a široko daleko se žádný zápas nehrál, přišlo hodně diváků, kteří museli odcházet spokojeni, že viděli kvalitní utkání. V prvním poločase jsme to byli my, kdo měl navrch. Prvních patnáct minut jsme se sice na hřišti hledali, ale byli jsme nebezpečnější než domácí. A to především z rychlých brejků, do kterých se svou rychlostí dostával především Pepa Slouka. Bohužel ani jednou ze tří šancí netrefil branku. Toma Poláčka zase vychytal gólman. A Petr Rudolf v poslední minutě v dobré pozici přestřelil. Domácí měli také dvě šance, obě po centru zakončované hlavou. Poprvé mimo, podruhé chytil brankář. Poločas tak skončil bez branek.
 
Druhý poločas už nebyla hra, hlavně z naší strany, tak dobrá, zato diváci si přišli na své, když viděli pět branek. Po osmi minutách jsme nešťastně inkasovali, když si Zdena Ovad srazil centr do branky. Stejný hráč pak proměnil pokutový kop na druhé straně, když byl nesmyslně domácím hráčem faulován Tomáš Poláček. Ve 25. minutě poslal Tomáš Hejč kolmou přihrávku na Pepy Slouky, který sám zakončil svůj útok – 2:1. Situace z posledních zápasů se opět opakovala. Dvě minuty a inkasovali jsme. Tentokrát po pěkné střele z velké dálky. Za další čtyři minuty jsme dostali třetí gól, když náš brankář neudržel střelu a domácí dorazili míč do brány. My jsme se na vyrovnání už nezmohli.

16. 10. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0396099s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.