Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany – Olomučany 2:2 (0:1)

Branky: 82. Tomáš Poláček, 85. Kuba Mokrý
 
Sestava: Lukáš Piňos – Jiří Kala, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, David Strachoň – Jiří Hejč, Milan Závodný (75. Honza Zouhar), Kuba Mokrý, Tomáš Poláček – Zdena Ovad, Josef Slouka
 
Po čtrnáctidenním fotbalovém pustu jsme v dalším utkání hostili nováčka a zároveň černého koně soutěže tým Olomoučan. Naše sestava se opět měnila a to hned na několika postech. V základní sestavě se objevila staronová posila – Milan Závodný a vrátili se uzdravení Josef Slouka a Jirka Hejč. Naopak na marodku si sedli Tomáš Slouka a Richard Svoboda.
 
První poločas byl z naší strany špatný. Hodně jsme kazili nahrávky, zbytečně ztráceli jednoduché míče a soupeř nás tak přehrával. Po krátkém vzrušení mezi diváky bylo další vzrušní před naší brankou, které skončilo obdrženou brankou. My jsme si v prvním poločase žádnou šanci na vstřelení branky nevytvořili.
 
Druhý poločas byl úplně jiný. Byli jsme to my, kdo se chopil otěží zápasu. Díky nasazení, bojovnosti a přesnějším přihrávkám jsme si dokázali vypracovat gólové příležitosti. Dvakrát byl ve velmi dobré šanci Pepa Slouka. Poprvé po kličce brankáři netrefil branku, podruhé nastřelil brankáře. Toma Poláčka zastavil obránce, střela Zdeny Ovada těsně minula branku. Hosté měli také dobrou šanci, náš gólman ji však naštěstí zlikvidoval. Vyrovnání přišlo až osm minut před koncem. Z tresťnáku se trefil Tomáš Poláček. Povzbuzeni brankou jsme dále tlačili. Jirka Hejč trefil břevno. Po rohovém kopu se k míči dostal Tomáš Hejč, vystřelil a Kuba Mokrý míč tečoval do branky – 2:1. Bohužel pro nás to nebyla gólová tečka. Hosté dokázali za minutu opět srovnat. Standardní situace, centr do vápna, odražený míč a nejmenší hráč na hřišti vyrovnává. Pro nás hořká tečka.
 
Myslím si, že ve druhém poločase bylo utkání pro diváky velmi atraktivní. Chci poděkovat za podporu, výborná kulisa nás hnala kupředu. Zároveň diváky zvu na odložené utkání se Šošůvkou a další nedělní utkání s Ráječkem.
 
Další zápasy:
 

8. kolo – pátek 12. 10. 2007 1600 
Šošůvka – Vysočany
 
10. kolo – neděle 14. 10. 2007 1600 
Vysočany – Ráječko „B“

08. 10. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 1
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:


cyklista napsal(a):
10. 10. 2007 22:57:33


pokec.bakeriny.net
Zaregistruj se našeho do pokecu a góly budou padat samy. Mnoho úspěchů v nadlesní lize přejí vysočanští bajkeři.

Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0145359s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.