Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Olešnice „B“ – Vysočany 0:4 (0:1)

Branky: Martin Přibyl, Zdena Ovad 2x, Tomáš Slouka
 
Sestava: Lukáš Piňos – David Strachoň, Petr Panáček, Tomáš Hejč, Tomáš Poláček (85. Jara Servus) – Jiří Kala, Kuba Mokrý, Zdena Ovad, Jan Zouhar – Tomáš Slouka, Martin Přibyl
 
 
Po dvou ztracených bodech po remíze se Skalicí, jsme jeli k dalšímu zápasu do Olešnice. Přivítalo nás pěkné počasí a hlavně krásné hřiště. V sestavě proběhlo opět několik změn. Připraven už byl Kuba Mokrý, ale zranil se Josef Slouka. Na zápas nás tak jelo pouze 12 i s náhradním brankářem a Petrem Panáčkem, který nastoupil na postu stopera. Martin Přibyl tak mohl prodat své umění v útoku.
 
První branku zápasu padla zhruba po půlhodině hry, kdy nadvakrát překonal domácího gólmana právě Martin Přibyl. Do té doby se hrálo spíše mezi vápny. Měli jsme pár slibných šancí, ale žádnou další jsme neproměnili. Domácí se k jedinému vážnějšímu ohrožení naší branky dostali ze standardní situace. Poločas skončil naším jednobrankovým vedením.
 
Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. Naše hra sice nebyla bůhví jak překrásná, ale zato účelná. Celý zápas jsme dokázali poctivě bránit a připsali jsme si tak vzadu další nulu. Střelec posledních zápasů, Zdena Ovad, se připomněl i v tomto zápase. Nejprve nádhernou střelou z přímého kopu zvýšil na 2:0 a pak přidal ještě jednu branku ze hry. Poslední slovo měl Tomáš Slouka a završil na 4:0.
 
 
Další zápas:
7. kolo – neděle 23. 9. 2006 1600 
Vysočany – Knínice
 

17. 09. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71678x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0131989s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.