Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany – Skalice 3:3 (3:1)

Branky: 8. Zdena Ovad, 29. Tomáš Poláček, 40. Tomáš Slouka
 
Sestava: Lukáš Piňos – David Strachoň, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, Richard Svoboda – Jan Zouhar, Zdena Ovad, Tomáš Poláček, Petr Rudolf – Tomáš Slouka, Josef Slouka
 
Další zápas jsme hráli doma s celkem Skalice, který doposud uhrál jen jeden bod. Proto jsme chtěli samozřejmě, jako v každém zápase, zvítězit.
 
Do zápasu jsme nakročili tou správnou nohou a už po osmi minutách jsme se ujali vedení. Honza Zouhar zatáhnul míč do vápna, ten se pak dostal ke Zdenovi Ovadovi, který pěkně umístil svoji střelu. Střelecké pokusy Tomáše Poláčka a Tomáše Hejče bohužel brankou neskončili. Druhý gól jsme přidali po centru Martina Přibyla, který z půlky hřiště posadil míč na hlavu Toma Poláčka. Naše hra nebyla příliš pohledná, ale soupeře jsme do šancí nepouštěli. Jedinou chybu, kterou jsme v prvním poločase udělali, však hosté potrestali, když proměnili přímý kop z 18 metrů. My jsme do poločasu ještě dokázali zvýšit. Tři dobré příležitosti Tomáš Slouka, proměnil ale jen pouze tu poslední. Poločas jsme tak vyhráli s dvoubrankovým náskokem.
 
Druhý poločas jsme chtěli hrát více kombinačně. To se nám dařilo zhruba dvacet minut. Pak ovšem jakoby došel dech a hosté se začali dostávat do hry. Dvě osudné minuty (35. a 36.), dvě chyby a bylo vyrovnáno. Nejprve hosté proměnili pokutový kop, minutu nato vyrovnali po pěkné akci, na kterou jsme nedokázali dobře zareagovat. Nás může mrzet, že jsme nedokázali proměnit dvě velké šance, které jsme ve druhém poločase měli. Nejprve Honza Zouhar nedostal ideálně na pěknou přihrávku a přestřelil, poté Tomáš Slouka sám na brankáře neproměnil. To však nemění nic na tom, že vedení 3:1 jsme si měli pohlídat. Remíza je tak ztrátou.
 
Pokud chceme hrát o postup, musíme být v útoku mnohem efektivnější a stavět na dobré obraně, která nebude dostávat zbytečné branky.
 
Další zápas:
6. kolo – sobota 15. 9. 2006 1600 
Olešnice „B“ - Vysočany
 

10. 09. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0146840s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.