Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany – Vilémovice 3:0 (1:0)

Branky: 4. z pen. a 82. Zdena Ovad, 88. Josef Slouka
 
Sestava: Lukáš Piňos – Jiří Kala, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, David Strachoň – Zdena Ovad, Jiří Hejč, Kuba Mokrý, Jan Zouhar – Tomáš Slouka (40. Petr Rudolf), Josef Slouka 
 
Ve třetím kole v nové sezoně jsme se utkali s týmem Vilémovic. V zápise o utkání jsme byli domácí, i když to mělo být obráceně, nicméně toto není důležité. Co ale důležité je, je že jsme konečně získali všechny body.
 
V sestavě proběhlo několik změn. Na pravém beku nastoupil Jirka Kala, na předstopera se vrátil Tomáš Hejč a ve středu zálohy poprvé nastoupil Kuba Mokrý. Utkání jsme začali velmi dobře. Už ve čtvrté minutě Honza Zouhar šikovně vybojoval pokutový kop. Ten si postavil Zdena Ovad a nemýlil se. Po vstřelené brance se hra odehrávala spíše ve středu. My jsme se snažili kombinovat a dostávali jsme se i do brankových příležitostí. U té největší byl znovu Zdena Ovad, když dostal krásnou křižnou přihrávku, šel sám na brankáře, ale bohužel klička byla moc dlouhá. Vilémovice se před naši branku dostávali pouze dlouhými nákopy nebo ze standardních situací. Naši branku však nijak vážně v prvním poločase neohrozili.
 
Ve druhém poločase jsme jednoznačně chtěli zvýšit svoje vedení. Měli jsme několik zakončení hlavou, bohužel chyběla přesnost. V 77. minutě byl ve velké šanci Pepa Slouka, ovšem netrefil. O dvě minuty později si svou šanci i se špatným zakončením zopakoval. Do třetice už gól padl. Josef Slouka vystřelil, jeho střelu gólman ještě stačil vyrazit, ale na dorážku Zdenka Ovada už neměl. Dvě minuty před koncem se dočkal branky i Pepa Slouka a stanovil tak konečný výsledek zápasu – 3:0. Vilémovice hráli celý zápas stejnou hru. Dlouhými nákopy se snažili dostat před naši branku, ale my jsme tyto míče dokázali spolehlivě odvracet.
 
Další zápas:
4. kolo – neděle 2. 9. 2006 1630 
Ostrov – Vysočany
 
odjezd autobusu v 1530

28. 08. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71675x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0343471s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.