Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany - Adamov 0:1 (0:0)

Sestava: Jarda Servus – David Strachoň, Martin Přibyl, Tomáš Poláček, Richard Svoboda – Petr Rudolf, Jiří Kala, Tomáš Hejč, Jan Zouhar  – Tomáš Slouka, Kamil Kosek (70. Pavel Ševčík)
 
Ve 21. kole jsme se utkali se naším blízký soupeřem v tabulce mužstvem z Adamova. Podzimní utkání jsme v Adamově prohráli 3:1 a tak tuto porážku jsme chtěli hostům oplatit. Sestava se od posledního utkání změnila na několika místech, navíc k zápasu nenastoupil Jirka Hejč, který se zranil.
 
První poločas se hrálo víceméně bez velkých šancí. Žádné z mužstev si nevytvořilo převahu a tak se hra odehrávala spíše mezi brankami. O střelecké štěstí se dvakrát pokusil z větší dálky Tomáš Poláček. První střelou branku netrefil, druhou zlikvidoval brankář. Ve 34. minutě pak střelou z úhlu trefil hráč Adamova břevno naši branky. Poločas skončil bez branek.
 
Druhý poločas už byl z mého pohledu pro diváky atraktivnější. Začali jsme vcelku dobře. Kamilovi Koskovi chybělo pár metrů k tomu, aby si hned v úvodu zpracoval kolmou přihrávku a šel sám na brankáře. Střelu Tomáše Hejče zase zablokoval obránce, stejně tak pokus Marina Přibyla. V 15. minutě se paní Štěstěna přiklonila k hostům. Po faulu na půli hosté poslali dlouhý nákop do vápna, kde Adamovský dlouhán prodloužil za sebe a nikým nehlídaný soupeř skóroval. My mohli kontrovat po chvíli, ale Tom Poláček hlavou mířil pouze doprostřed. Patnáct minut před koncem jsme opět přeskupili naši hru. Dopředu se posunul stoper Martin Přibyl a svým výkonem a pohybem si tak řekl o tento post i pro příští zápas. Ve 36. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Tomáš Poláček. O minutu později stejně tak hráč Adamova. Utkání se tak dohrávalo 10 na 10. Dvě minuty před koncem jsme vybojovali trestný kop, bohužel Tomáš Hejč jej poslal pouze do tyče. Jak jsem už říkal, štěstí bylo u hostů. Zápas skončil nejmenším možným rozdílem 1:0.
 
Příští zápas hrajeme v sobotu v Olešnici. A už nás nebaví jezdit poloprázdným autobusem, proto udělejte si čas a jeďte s námi.

07. 05. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0136819s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.