Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Šošůvka – Vysočany 3:2 (0:2)

Branky: 9. Tomáš Hejč, 44. Tomáš Poláček
 
Sestava: Jarda Servus – David Strachoň, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, Jan Zouhar  – Petr Rudolf, Tomáš Slouka, Jirka Kala, Tomáš Poláček – Jiří Hejč, Kamil Kosek
 
Druhé jarní utkání venku na nás čekalo derby se Šošůvkou. Asi je už tradicí, že s tímto soupeřem dokážeme odehrát dobře jen jeden poločas. I tentokrát, stejně jako na podzim, jsme se po poločase radovali, po konci zápasu už ne.
 
Jak už jsem psal, první poločas se pro nás vyvíjel dobře. Vzadu se nám dařilo vcelku dobře soupeře bránit a naopak jsme si vytvořili několik dobrých brankových příležitostí. V 9. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Tomáš Hejč a my se ujali vedení. To jsme mohli zvýšit, v dobré šanci byl omilostněný navrátilec do sestavy Jirka Kala, ale minul. Domácí hrozili především po stranách a ze standardek, ale štěstí stálo při nás. Ve 44. minutě se nám podařilo typickým šatnovým gólem zvýšit na 2:0. Do kabin se tak šlo s úsměvem.
 
Pokud první poločas byl den, druhý naopak noc. Hned od začátku jsme se nemohli dostat do hry a dá se říct, že se také vůbec nedostali. V 9. minutě druhé půle jsme v obraně zaváhali, domácí útočník pěknou umístěnou střelou snížil na 1:2. Domácí hráli dost stereotypní hru, když vyváželi míč po straně a následně centrovali před bránu. My jsme však vůbec nenašli účinnou obranu. V 17. minutě jsme měli šanci zvýšit naše vedení, bohužel pro nás, domácí obránce na poslední chvíli dokázal míč před nabíhajícím Kamilem Koskem vypíchnout. Pak následovala epizoda s darovaným přímákem od rozhodčího ve velmi dobré pozici na hranici vápna. Ten se nám podařilo odvrátit na roh, ale z následného rohu jsme dostali opravdu školácký vyrovnávací gól. Pohár hořkosti jsme si vypili v 88. minutě, kdy špatně odkopnutý míč přistál u nohou šošůvského Martina Mikuláška, který s chladnou hlavou skóroval do odkryté branky. My jsme mohli dokonce ještě vyrovnat, když se odražený míč po centru zjevil před Tomášem Hejčem, ten však z úrovně penalty přestřelil.
 
Utkání to pro oko diváky nijak překrásné nebylo, ale to už je derby. To se musí odehrát nasazením. Je vidět, že naše mužstvo nemá tolik zkušeností. Mohli jsme hrát zcela v klidu, ale někteří z nás si tohle utkání příliš vzali a nervozita pravděpodobně zapracovala. Příští kolo hrajeme s třetím Úsobrnem a všichni věříme, že body tentokrát zůstanou doma.
 
 
 
 Další zápas:
17. kolo – neděle 22. 4. 2007 začátek v 1630 
Vysočany – Úsobrno
 
 odjezd autobusu v 1515

16. 04. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71678x, komentáře: 1
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:


Tomáš Hejč napsal(a):
17. 4. 2007 08:22:49


Jak vidli zápas šošůvští si můžete přečíst na www.sosuvka.com

Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0140932s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.