Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany – Kunštát „B“ 2:1

Poločas:  1:1
Branky: 7. Tomáš Poláček, 57. Tomáš Slouka
 
Sestava: Jarda Servus – David Strachoň, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, Jan Zouhar  – Petr Rudolf, Tomáš Slouka, Jirka Hejč (46. Richard Svoboda), Tomáš Poláček – Josef Slouka (22. Pavel Ševčík), Kamil Kosek
 
Druhé jarní utkání jsme v Otinovsi hostili B-tým Kunštátu. Po třech bodech z Ostrova z prvního zápasu, jsme chtěli výsledek potvrdit i v tomto zápase. Základní sestava se oproti minulému kolu změnila jen na postu levého beka, kde nastoupil od začátku Honza Zouhar, který už v Ostrově nahradil zraněného Pepy Ševčíka. Bohužel ani v tomto zápase se nám zranění nevyhnula. Ve 22. minutě se zranil Pepa Slouka a v poločase musel střídat také Jirka Hejč.
 
Úvod zápasu se nám povedl. Hned v 7. minutě jsme se po krásné rychlé akci dostali do vedení. Tomáš Hejč vyhrál na půlce hlavu, míč se dostal k Tomášovi Sloukovi, ten poslal míč na Pepy Slouky, který zatáhnul do vápna a pěknou přihrávkou před bránu našel Toma Poláčka a ten vstřelil svoji druhou jarní branku. Poté po velmi podobné situaci mohl zvýšit Jirka Hejč. Po jednom souboji v našem pokutovém území upadl hostující útočník a rozhodčí nařídil velmi přísnou penaltu. Tu hosté proměnili a stav byl vyrovnán. Vzhledem k velmi hrbatému terénu jsme šli do zápasu s taktikou hrát vzadu na jistotu. Zbytečně jsme nekombinovali a možná i kvůli tomu jsme po inkasovaném gólu hráli hodně špatně a vůbec jsme se nedokázali dostat do hry. Přesto jsme mohli vstřelit další branku, když po standardce hlavičkoval, bohužel jen mimo, Tomáš Hejč. Poločas skončil 1:1.
 
Druhý poločas byl už ovšem mnohem lepší. Začátek se opět povedl. Vzhledem k tomu, že jsme druhý poločas hráli s větrem v zádech, pokusili jsme se roh kopnout přímo na branku. A to se povedlo naprosto skvěle, když roh Toma Slouky propadl až do gólu. Hosté se do šancí vůbec nedostávali. Jejich útoky končili většinou na polovině, či mimo dostřel naší branky. My jsme však šance měli. Kamil Kosek se dostal do zakončení hlavou, bohužel mířil mimo. Střelu Tomáše Slouky z vápna zase zlikvidoval gólman. Pokusy z trestných kopů Martina Přibyla a Tomáše Hejče gólem také neskončili. Zápas jsme odehráli jako tým dobře. Se změnami v sestavě jsme se vypořádali a zaslouženě zvítězili.
 
 
 Další zápas:
17. kolo – neděle 15. 4. 2007 začátek v 1600 
Šošůvka – Vysočany
odjezd autobusu v 1445

10. 04. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0145390s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.