Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Ostrov - Vysočany 0:2 (0:0)

Branky: 47. Tomáš Poláček, 83. Tomáš Slouka
 
Sestava: Jarda Servus – David Strachoň, Martin Přibyl, Tomáš Hejč, Josef Ševčík (25. Jan Zouhar)  – Petr Rudolf, Tomáš Slouka, Jirka Hejč, Tomáš Poláček (85. Richard Svoboda) – Josef Slouka, Kamil Kosek (80. Pavel Ševčík)
 
Po pětiměsíční zimní pauze začala 1. dubna druhá část fotbalové sezóny 2006/2007. Přes zimní přestávku se v mužstvu změnilo několik věcí. Tou největší je změna na pozici trenéra, kde Ladě Zukala, který se odstěhoval, nahradil pan Jan Kala. Mužstva se ujal 8. 2. čili hned ze začátku zimní přípravy. Jak bude tým pod novým vedením fungovat ukážou následující zápasy. Premiéra však vyšla.
 
Při letmém pohledu na sestavu si pravidelní fanoušci jistě všimli spousty změn. Jedničkou se stal podzimní dvojka Jara Servus. Nová je také stoperská dvojice a své zranění snad už vyléčil Pepa Slouka. Nastoupit bohužel nemohl v posledním podzimním zápase vyloučený Jirka Kala.
 
Poslední vzájemné utkání jsme s Ostrovem dosti nešťastně prohráli, když jsme sice soupeře přehráli, ale selhala koncovka. Samozřejmě jsme toto chtěli soupeři oplatit a body ztracené na domácím hřišti ukrást venku. Čekali jsme, že soupeř v úvodu nastoupí a bude mít tlak. To se ovšem nestalo a my si s postupem času začali vytvářet převahu. Domácí hrozili pouze ze standardních situací, ale i ty se nám dařilo odvracet. V 10. minutě jsme se dostali do první šance. Konkrétně Pepa Slouka. Dvě minuty nato, hlavičkoval vedle Kamil Kosek. Bohužel stav se neměnil ani po dalších šancích, které zakončovali Tomáš Hejč a Pepa Slouka. Ve 33. minutě se domácí dostali do brejku, který faulem zastavil Honza Zouhar a vyfasoval žlutou kartu. Pět minut před koncem poločasu se Ostrov dostal před naši bránu, ale nakonec z toho nebylo nic, než závar.
 
Druhý poločas tak začínal se stejným stavem jako ten první. Ovšem úvod se nám dokonale povedl. Po dvou minutách se trefil z přímého kopu Tomáš Poláček. Dobrou práci také odvedl Kamil Kosek, který svým pohybem zmátl domácího gólmana. Poté jsme se snažili přidat další uklidňující branku. Bohužel ani Honza Zouhar ani Tomáš Hejč svými pokusy zpoza vápna branku netrefili. Po rohovém kopu v 18. minutě se k hlavičce dostal Kamil Kosek a domácí zachránila tyč. Ve 35. minutě už byl brankář Ostrova překonán, zastoupil ho však obránce. Druhá branka padla po pěkné akci, když Pepa Slouka zatáhl míč do vápna a před brankou našel volného Toma Slouky. Poté jsme mohli dát ještě třetí pojistku, ale Tomáše Hejče zradilo zpracování, když se ocitl na malém vápně nikým nehlídán. Všechny útočné snahy domácích se nám dařilo zavčas likvidovat a soupeř se k žádnému velkému ohrožení naší branky nedostal. Pravdou je, že postupně během zápasu někteří hráči Ostova fyzicky odpadali.
 
 Další zápas:
17. kolo – neděle 8. 4. 2007 začátek v 1600 
Vysočany – Kunštát „B“
 
odjezd autobusu bude upřesněn na nástěnce TJ

02. 04. 2007, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0144930s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.