Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany - Knínice 2:1

Poločas: 1:1

Branky: 14. Jiří Hejč – pen., 85. Martin Přibyl
 
Sestava: Jaroslav Servus – Jiří Jurka, Martin Přibyl, Laďa Zukal, Richard Svoboda – David Strachoň, Tomáš Hejč, Jiří Kala, Tomáš Poláček (60. Kamil Kosek) – Jiří Hejč, Tomáš Slouka
 
Poslední letošní soutěžní zápas jsme doma přivítali třetí tým v tabulce Knínice. Sníh, který napadl v přes týden naštěstí v noci na neděli roztál a utkání se tak odehrálo na vcelku dobrém povrchu.
 
Zápas jsme začali velmi vlažně a špatně. Už v deváté minutě se po naší chybě ujal soupeř vedení 1:0. Utkání se hrálo nahoru dolů a tak nebylo nouze o šance na obou stranách. My jsme mohli vyrovnat už minutu po obdržené brance, ale David Strachoň pěknou nahrávku nezužitkoval. Ve 12. minutě rozhodčí poprvé vytáhnul z kapsičky červenou kartu. Dostal ji Jirka Kala za zcela zbytečné udeření protihráče po odpískání. I přesto jsme se nevzdali a dále bojovali a vytvářeli jsme si i šance. Po faulu na Toma Slouky rozhodčí nařídil pokutový kop, který Jirka Hejč proměnil a vyrovnal na 1:1. Hostě pak měli ještě další šance. Jednou nás zachránila tyč, podruhé výborný zákrok brankáře. Velkou šanci měl i Tomáš Hejč, ale ve výhodné pozici nedokázal dobře zakončit. Pět minut před koncem pak dostal červenou kartu i hráč hostí. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a se stejným počtem hráčů v poli.
 
Hned v 10. minutě druhého poločasu jsme mohli kopat druhou penaltu, když opět Toma Slouky srazil hostující gólman. Tentokráte rozhodčí nepískal. Ve 14. minutě po chvilkovém vzrušení na hřišti udělil rozhodčí další dvě červené karty. Jednu dostal Laďa Zukal, druhou hráč Knínic. Od této chvíle se hrálo 9 na 9. Mělo to za důsledek hlavně to, že se hrálo téměř bez středu hřiště. Několik našich slibných útoků jsme nedokázali zakočit. Rozhodnutí tak přišlo až pět minut před koncem. Po dobře kopnutém trestném kopu Martina Přibyla si v souboji s Tomášem Hejčem srazil míč do vlastní brány brankář hostí. Vedení jsme udrželi a vyhráli 2:1.
 
Pokud shrneme celou podzimní část sezony, určitě nás nejvíce mrzí domácí prohra s Ostrovem, kdy jsme byli mnohem lepší. Dále zbytečná prohra se Šošůvkou, v Adamově a Benešově. Přes zimu se musíme důkladně připravit na jarní část. Začátek bude velmi těžký, hned na úvod (pokud nebude nějaká nečekaná změna) hrajeme s lídry soutěže Lysicemi a Šošůvkou.

06. 11. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0136929s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.