Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.Oslava svátku maminekVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany – Vilémovice 3:1

Poločas: 0:0
 
Branky: 67. Tomáš Poláček, 72. Martin Přibyl, 81. Tomáš Hejč
 
Sestava: Jaroslav Servus – Jiří Jurka, Martin Přibyl, Laďa Zukal, Richard Svoboda – David Strachoň (82. Pavel Ševčík), Tomáš Hejč, Jiří Kala, Tomáš Poláček – Jiří Hejč, Tomáš Slouka (46. Petr Panáček)
 
V předposlední domácím utkání podzimní části jsme doma přivítali tým Vilémovic, který stejně jako my měl na svém kontě 13 bodů. Sestava se opět měnila, přibyly další zranění – Pepa Ševčík a Honza Zouhar, naopak se po delší době vrátil Tomáš Hejč. Na doposud nezvyklém postě pravého obránce nastoupil Jirka Jurka a utkání se mu velmi povedlo.
 
Zápas začal z naší strany vcelku dobře a už po čtvrt hodině jsme měli první velkou šanci. Tomáš Poláček ale ze dvou metrů poslal míč mimo branku. Soupeř se pokusil o několik střel z větší vzdálenosti, ale Jara Servus, který nastoupil do brány za Viktora Šebely, likvidoval. Štěstí při nás stálo, když se po odraženém míči dostal ke střele hráč hostí. Míč by jistě mířil do naší branky, ale trefil Jirky Jurky. Za dalších deset minut, v 24. minutě jsme měli druhou obrovskou tutovku. Jirka Kala si na penaltě zpracoval pěkný centr, ale sám před brankářem minul. Tři minuty před koncem se do míče ve vzdálenosti 20 metrů opřel Laďa Zukal, ale trefil břevno. Za první poločas se tak diváci branky nedočkali.
 
Co však chybělo v prvním poločase, bylo nahrazeno v druhé půli. O poločase trenér udělal změnu v sestavě, když v útoku vystřídal Toma Slouky Martin Přibyl, na jehož místo nastoupil Petr Panáček. Ovšem 11. minuta, nejdříve zbytečný roh a pak nedůsledné bránění a už jsme prohrávali. Pozitivem bylo, že jsme se po obdržené brance nesložili. Určitě také díky tomu, že se nám podařilo vcelku rychle vyrovnat, když svoji chybu při obdržené brance nahradil Tomáš Poláček. Po gólu se hra odehrávala především na půli hostí. Za pět minut už jsme vedli, když se prosadil Martin Přibyl. Naše obrana v té době začala pracovat velmi spolehlivě a nepouštěla hosty do šancí. Potvrdit výhru a tím dohrát v pohodě jsme mohli za dalších pět minut, šanci Toma Poláčka však dobrým zákrokem zlikvidoval brankář. Klid tam přišel až deset minut před koncem, když se hlavou po centru Ladě Zukala trefil nikým nebráněný Tomáš Hejč. Tři body tak zůstaly doma.
 
 
Další utkání:
12. kolo – sobota 28. 10. zač. v 1400
Ráječko „B“ – Vysočany

24. 10. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71678x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0137529s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.