Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany – Olešnice „B“ 1:1

Poločas: 0:0
Branka: 65. Jiří Hejč
 
Sestava: Viktor Šebela – Pevel Ševčík, Martin Přibyl, Laďa Zukal, Richard Svoboda – David Strachoň, Jiří Kala, Tomáš Slouka, Josef Ševčík  –  Jiří Jurka, Jiří Hejč
 
V utkání devátého kola jsme hostili béčko Olešnice. Naše problémy s kádrem stále pokračují a tentokrát nás bylo tak akorát. Přesto jsme chtěli, po nepodařeném utkání v Adamově, zvítězit.
 
První poločas začal náporem Olešnice. Hosté se dostali do několika příležitostí, ale branku nevstřelili. Mírný tlak vyústil ve 20. minutě, kdy nešťastně odražený balon trefil Pavla Ševčíka do ruky a rozhodčí nařídil pokutový kop. Naštěstí hosté gól nevstřelili, když netrefili branku. My jsme si dokázali vytvořit jednu větší šanci, když Jirka Jurka zakončoval hlavou, ovšem branku také netrefil. Nic dalšího se do poločasu nestalo a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.
 
Druhý poločas jsme nezačali zrovna nejlépe. Místo toho abychom se dostali do hry , tak jsme v 6. minutě inkasovali. Soupeř zahrával rohový kop, na zadní tyči jsme nedokázali ubránit hráče hostí, který hlavou poslal míč k tyči. Školácká chyba při rozestavení u rohového kopu byla potrestána. Ani obdržená branka nás příliš nenakopla. Pravdou je, že jsme získávali mírnou převahu, ale nebyli jsme vůbec nebezpeční. Ve 20. minutě jsme měli podruhé v zápase štěstí, když Jirka Hejč poslal pěknou technickou střelou míč za záda hostujícího gólmana.
 
Utkání nebylo pro diváky příliš atraktivní. Málo šancí, malé nasazení. Dva ztracené body na domácím hřišti nás mrzí a teď je musíme odněkud dovézt. Podaří se nám to v Benešově?
 
Další utkání:
10. kolo – neděle 15. 10. zač. v 1530
Benešov – Vysočany

10. 10. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0134730s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.