Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany - Šošůvka 1:3

Poločas: 1:0
 
Branky: 18. Jiří Jurka
 
Sestava: Viktor Šebela – David Strachoň, Laďa Zukal, Josef Ševčík, Martin Přibyl – Tomáš Slouka (36. Leoš Zouhar, 76. Richard Svoboda), Jiří Kala, Tomáš Hejč, Tomáš Poláček (80. Jan Zouhar) – Jiří Hejč, Jiří Jurka
 
            V 5. kole jsme na hřišti v Otinovsi hostili tým ze Šošůvky, které v dosavadním průběhu soutěže ještě ni jednou nezaváhalo a s plným bodovým ziskem vévodilo tabulce. Kádr našeho mužstva stále není kompletní, stále nás sužují zranění, Kamil Kosek nemohl nastoupit kvůli zaměstnání.V útoku jej nahradil mladíček Jirka Jurka.
 
         První poločas se našemu mužstvu dařilo. Dokázali jsme eliminovat útočnou snahu hostí. Výborný pohyb Jirky Hejče naopak dělal šošůvským obráncům nemalé problémy. V úvodu jsme se nám dařilo soupeře přehrávat a dostávat se do slibných pozic. Střelám z větších vzdáleností však chyběla přesnost. Standardní situace po faulech a rohové kopy se nám zakončovat nedařilo vůbec. V 18. minutě se nám podařilo skórovat. Po centru Tomáše Slouky, který hrál netradičně na kraji zálohy si míč zpracoval Jirka Jurka a s chladnou hlavou dokázal míč poslat do sítě. Vedení 1:0 bylo v tu chvíli zcela zasloužené. I po vstřelené brance jsme dokázali pokračovat v předváděné hře. Hosté vybojovali několik rohových kopů, které byly varováním pro naši defenzívu, ale nám se dařilo tyto situace odvracet.
 
         Začátek druhého poločasu nás totálně rozhodil. Po třech minutách hry jsme dostali velmi lacinou branku, když jsme školácky zaváhali při přebírání hráčů. Po inkasovaném gólu jsme vypadli. Tempo a ráz hry přešel pod taktovku hráčů ze Šošůvky. Naši branku ohrožovali čím dál častěji. V 68. minutě jsme dostali další gól. Opět naše chyba, opět byla potrestána. My jsme mohli odpovědět tři mnuty nato, když se do slibné situace dostal David Strachoň, branku však netrefil. Naše otevřené defenzíva nabízela rychlým hostujícím útočním stále více možností. Buď musel zasáhnout Viktor Šebela nebo při nás stálo štěstí a střela šla mimo. Konečné skóre bylo završeno v 86. minutě, když jsme dostali velmi smolnou branku z rohového kopu.
 
         Prohra 3:1 a ani jeden získaný bod na domácím hřišti nás velmi mrzí. Derby se však musí hrát s úplně jiným nasazením, než co jsme předvedli. Školácké chyby, mnohokrát na tréninku a před zápasem připomínaná špatná komunikace na hřišti jsou jen některé příčiny našich výkonů. Kádr mužstva se nám rozpadá jako domeček z karet. Tomáš Slouka i Leoš Zouhar si obnovili svoje zranění, Pepa Slouka je mimo hru už delší dobu a Tomáše Hejče čeká po neúspěšné páteční operaci další. Vypadá to, že se nám smůla lepí na paty. Dát se „do kupy“ pro nás bude určitě těžké, ale věřím, že máme mužstvo nato, abychom to zvládli.
 
Další zápas:
6. kolo – neděle 17. 9. 2006 začátek v 1600 
Usobrno – Vysočany
 
odjezd autobusu bude upřesněn

12. 09. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0138180s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.