Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Lysice - Vysočany 4:1

2. kolo – neděle 20. 8. 2006         

Poločas: 1:1

Branky: 5. Kamil Kosek
 
Sestava: Viktor Šebela – David Strachoň, Laďa Zukal, Tomáš Hejč, Martin Přibyl – Jiří Kala, Jiří Hejč, Tomáš Slouka, Tomáš Poláček (75. Leoš Zouhar) – Josef Slouka, Kamil Kosek (88. Jaroslav Servus)
 
Rozhodčí: Krejčíř, Střecha, Ille
 
Když jsem psal článek o minulém zápase ve Vavřinci, na konci byla věta o tom, že musíme výsledek z Vavřince potvrdit i v následujícím kole v Lysicích. Přestože jsme na zápas odjeli v plné síle, nedokázali jsme zvítězit. Oproti minulému zápasu proběhly v sestavě dvě změny. Na kraji obrany a zálohy nastoupili Martin Přibyl a nová akvizice Tomáš Poláček, kteří minule nastoupit nemohli.
 
Úvod zápasu nám vyšel velmi dobře. Taktika hrát spíše zezadu a snažit posílat dlouhými míči do brejku Kamila Koska se nám vyplatila už v 5. minutě. Po krásném vysunutí Tomáše Slouky se dostal za záda domácích obránců Kamil Kosek a my jsme se tak dostali do vedení. Prvních 25. minut se nám dále dařilo i herně. Bohužel jsme se nedokázali dostat do žádné gólové příležitosti. Poté však přišel první klíčový bod utkání. Po chybě v obraně, kdy jsme nedokázali přistoupit k soupeři včas, musel situaci hasit Jirka Kala, bohužel nešťastně srazil domácího útočníka a sudí nařídil penaltu. Ať již být měla nebo neměla, každopádně soupeř tímto vyrovnal na 1:1. Po tomto gólu se nám přestalo až tak dařit. I přesto jsme mohli vést. Josef Slouka zatáhnul míč do vápna, nahrál před branku volnému Kamilu Koskovi a ten bez problémů skóroval. Branka však nebyla uznána, pro údajný ofsajd. Stav zápasu se tak do poločasu už nezměnil.
 
V druhé půli jsme chtěli minimálně výsledek udržet. Bohužel nedokázali jsme se pořádně dostat do hry. V 15. minutě domácí rozehráli faul z půlky hřiště. Centrovaný míč se nám podařilo odvrátit, bohužel tak špatně, že se míč odrazil přímo ke kopačkám hráče Lysic, který jej ideálně napálil přímo z voleje a nedal našemu brankáři šanci. Stav 2:1 byl pro nás stále nadějný, ale jen do chvíle, než jsme dostali třetí branku. Ta padla opět po standardní situaci, když jsme pustili soupeře k hlavičce, gólman míč neudržel a domácí pohodlně míč doklepl do branky. Ani po tomto inkasovaném gólu jsme zbraně nesložili, ale prostě to nešlo. Ba co víc, dostali jsme čtvrtou branku. Domácí útočník utekl naší obraně, udělal kličku i brankářovi, který mu skočil pod nohy. Následovalo vyloučení našeho gólmana a další pokutový kop.
 
Dostali jsme čtyři branky, všechny po standardních situacích. Penaltám vždy předcházela chyba v obraně a celkově se nám celý druhý, rozkouskovaný a divácky, dle mého názoru, velmi neatraktivní poločas, vůbec nepodařilo dostat se do hry. Po malé euforii z minulého zápasu jsme tak opět na zemi a pokud chceme zasáhnout do bojů o postup, musíme na sobě stále pracovat.
 
Tentokráte nám nepomohla ani velka podpora našich fanoušků. Věřím, že příště se nám povede lépe, tak si vás dovoluji pozvat i na další utkání, které hrajeme doma (v Otinovsi) s mužstvem Ostrova u Macochy.
 
Další zápas:
3. kolo – neděle 27. 8. 2006
začátek v 1630 
Vysočany – Ostrov u Macochy
 
odjezd autobusu bude upřesněn

20. 08. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0141771s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.