Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vavřinec - Vysočany 1:2

Poločas: 1:1
 
Branky: 45. Jiří Hejč – pen., 79. Tomáš Hejč
 
Sestava: Viktor Šebela – Josef Ševčík, Laďa Zukal, Tomáš Hejč, David Strachoň – Jiří Kala, Jiří Hejč, Tomáš Slouka (70. Jiří Jurka), Pavel Ševčík (46. Leoš Zouhar) – Josef Slouka, Kamil Kosek
 
Rozhodčí: Janča, Jalový, Kučírek
 
Novou sezonu 2006/2007 ve III. třídě jsme zahájili utkáním ve Vavřinci. Utkání se hrálo netradičně v sobotu, kvůli tamní pouti. Vavřinec měl letošní jaro velmi vydařené, když prohrál pouze dva zápasy. To napovídalo tomu, že utkání nebude jednoduché. Navíc ani počasí nám příliš nepřálo a povrch hřiště vlivem deště měknul a měknul.
 
Na zápas jsme neodjížděli kompletní. Vlivem zdravotních problémů či pracovních povinností nám chyběli Martin Přibyl, Petr Rudolf, Richard Svoboda, Erik Sedlák a dvě nové posily Tomáš Poláček a brankář Jarda Servus. Z nových hráčů se tak představili Jirka Kala, hráč s bohatými zkušenostmi z vyšších soutěží, který přišel na roční hostování z FK Blansko a hráči navrátivší se z hostování Leoš Zouhar, Pavel Ševčík a Jirka Jurka.
 
První poločas jsme začali velmi špatně. Až přílišný respekt ze soupeře vedl k tomu, že nás domácí dostali pod tlak, ovšem v zakončení byli nepřesní. Teprve po deseti minutách jsme se začali dostávat do hry my. Ovšem ani naše střelecké pokusy nebyly vydařené a přesné. Bohužel ve 21. minutě po dlouhém autu naše obrana nedokázala ubránit hlavičkujícího soupeře, který poslal svůj tým do vedení. Hned minutu nato po chybné rozehrávce měli domácí další šanci, naštěstí ji neproměnili. Po inkasovaném gólu se hra odehrávala především mezi vápny. Dokázali jsme vybojovat několik rohových kopů, ale gól jsme dát nedokázali. Ani střelba z větší vzdálenosti se nedařila. Jednu z prvních větších šancí měl Tomáš Slouka, který po centru Pepy Slouky poslal míč hlavou vedle. Ve 40. minutě si obrana vybrala slabší chvilku, když po hrubce Ladě Zukala šel soupeř do brejku, ale náš brankář dokázal střelu krýt. Poté měl dvě šance Tomáš Hejč, ovšem ani první, kdy zakončoval nohou po nahrávce od Kamila Koska, ani druhou zakončenou hlavou po rozehraném přímém kopu, v gól neproměnil. Vyrovnání přišlo až v nadstaveném čase prvního poločasu, když po faulu na Pepy Slouky rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Jirka Hejč a vyrovnal na 1:1.
 
Úvod druhého poločasu se nám vcelku povedl. Dostávali jsme se na dostřel Vavřinecké branky a měli i šance. Několik slabých či nepřesných střel však nemohlo domácího brankáře ohrozit. Další slibně se vyvíjející situace jsme nevyřešili zcela správně, proto se skóre zápasu neměnilo. Soupeř dokázal zahrozit až v 68. minutě, kdy se po faulu dostal do slibné situace. V 70. minutě se zranil Tomáš Slouka a hned čtyři minuty nato byl vyloučen Kamil Kosek, který dostal druhou žlutou kartu po faulu na brankáře. Spolu s ním však byl pod sprchy poslán i domácí hráč, který v přerušené hře oplácel. Takže se hrálo v deseti na obou stranách. V 79. minutě přišlo rozhodnutí. Po faulu na Josefa Slouky za hranicí velkého vápna, jsme kopali přímý kop. Míč si postavil Tomáš Hejč a povedenou střelou přes zeď nás dostal do vedení. Následoval úporný závěr se snahou udržet vedení. V 82. minutě při nás stálo štěstí, když míč z branky vyhlavičkoval Tomáš Hejč. V 86. minutě jsme mohli svoje vedení pojistit, ale Josef Slouka zakončil mimo. Dvě minuty před koncem byl ještě vyloučen Josef Ševčík. Vedení se nám však podařilo udržet a tak máme první podzimní body.
 
Nezbývá nám nic jiného, než výsledek z Vavřince potvrdit i v následujícím utkání, kdy zajíždíme do Lysic. Odjezd autobusem se stal již v loňské sezoně tradicí a v té letošní tomu nebude jinak, proto zveme všechny fanoušky.
 
Další zápas:
2.kolo – neděle 20. 8. 2006 1630 
Lysice – Vysočany
 
odjezd autobusu v 1500

13. 08. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71675x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0139620s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.