Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Lažany - Vysočany 0:1

Poločas: 0:0

Branka: Tomáš Hejč

Sestava: Viktor Šebela – David Strachoň, Laďa Zukal, Tomáš Hejč, Jan Zouhar – Tomáš Hudec, Milan Závodný, Josef Slouka, Petr Rudolf  (70. Staňa Menšík), – Martin Přibyl, Jirka Hejč

Tuto středu jsme dohrávali druhý jarní odložený zápas v Lažanech. Mužstvo Lažan bylo na druhém místě v tabulce, takže se hrálo, jak se říká, o šest bodů. Domácí byli oproti nám trochu v nevýhodě. Oni museli vyhrát. Do zápasu jsme nastoupili se dvěma změnami v sestavě. Na místě krajního beka vystřídal Richarda Svobody Honza Zouhar. Zraněného Toma Slouky zase Petr Rudolf.

V úvodu prvního poločasu nám docela dlouho trvalo, než jsme zjistili, že už se hraje. V 5. minutě už domácí kopali první trestný kop. Viktor Šebela si však střelu pohlídal. Z následného rohu, domácí opět pohrozili, ale vše opět vyřešil náš brankář. Po těchto dvou šancích domácí zahrávali ještě několik standardek, ale našeho pozorného gólmana nepřekonali. Ale nebyli to jen domácí, kteří hrozili. My jsme měli také několik dobrých šancí. Průnik Pepy Slouky pokutovým územím zastavil faulíkem domácí obránce, rozhodčí však zůstal "klidný". Poté měl dobrou šanci Milan Závodný, když se po krásné přihrávce objevil sám před brankářem. Akci však zastavil ofsajd. Po centru Jirky Hejče měl velkou šanci Pepa Slouka. Poločas byl celkem vyrovnaný. Žádné z mužstev nechtělo dostat gól, proto se často hra přerušovala a obránci míče "uklízeli" do bezpečí.

Druhý poločas už byl o něčem jiném. Aktivita se přesunula více na naše kopačky. Ve 4. minutě se dostal ke střele Tomáš Hejč, ovšem branku netrefil. Chvíli na to Nastřelil tyč z boku Martin Přibyl. Ve 12. minutě jsme měli první tutovku, bohužel Tomáš Hudec s ní naložil zle. Stejně tak ve 20. minutě Pepa Slouka. Tížený gól jsme vstřelili ve 28. minutě. Přímý volný kop rozehrál Laďa Zukal. Centr na přední tyč prošel až k Tomovi Hejčovi a ten poslal míč hlavou do sítě. Ve 40. minutě jsme mohli naše vedení pojistit. Milan Závodný však trefil pouze břevno. Domácí se během druhého poločasu do žádné velké šance nedostali. Dlouhé nákopy na lažanské útočníky jsme celkem bez problémů likvidovali. A po zemi to domácím také příliš nešlo. Když už se snažili rozehrát míč v kombinaci, akce skončila vždy mimo dostřel naší branky. A když už míč propadl až před naši bránu, Viktor si míč pohlídal. V 45. minutě měli domácí šanci, když střelu vyrazil náš brankář na břevno.

Z naší strany poctivě odehraný zápas skončil naší výhrou 1:0. Věříme, že dobrý výkon potvrdíme i v domácím zápase proti Lomnici, který se hraje netradičně v sobotu. Všichni jste srdečně zváni.

Další zápas:

sobota 6. 5. 2006 Vysočany - Lomnice 1630


04. 05. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0139160s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.