Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Mateřská škola >>> Akce MŠ

Pálení čarodějnic 2006

Rok  za námi a MŠ opět uspořádala již v pořadí třetí pálení čarodějnic. Letos se nám na hřiště TJ sletělo asi čtyřicet čarodějnic a čarodějů všech generací. Po reji čarodějnic, několika dovednostních soutěžích, kdy byli všichni odměněni sladkoustí a perníkovým klíčem, se podařilo hlavnímu čarodějovi upálit zlou čarodějnici na velké vatře. Na malých ohýncích si potom všichni opekli párky. Počasí nám přálo a už dnes se těšíme na další slet.

Velmi si ceníme všech, kteří připravili perfektní kostýmy pro sebe nebo pro svoje děti. Věříme, že příště se nám podaří do našich krajů přilákat ještě více čarodějnic a čarodějů (i staršího věku).

Chtěla bych poděkovat sponzorům této akce: OÚ Vysočany, uzenářství Šutera, TJ Vysočany. SDH Molenburk za přípravu vatry a odborný dozor, panu Pavlovi Kalovi za zajištění dřeva a panu Viktorovi Šebelovi za zajištění hůlek na opěkání párků.

Na přiložených fotografiích si můžete udělat obrázek, jak akce vypadala. A že se povedla!

Obrázky přiložené k článku:
Začínáme!    Zlá čarodějnice je ta slaměná!    Rej    Copak to tam vaří?    Klapka - kamera - akce!    :-)    A je tam!    čarodějnický tanec    Test rychlosti dopravních prostředků    Test rychlosti dopravních prostředků    Test rychlosti dopravních prostředků    Čáry a kouzla - poletí to pometlo samo?    A jde se na to!    Hoří! (Kouří!)    Tady už krásně hoří    A jde se na párek    Také máte chuť?    Už se tešíme na tu dobrotu    Musím počkat až vystydne    Chutná nám    Hotovo - odlet!   

29. 04. 2006, Blanka Hejčová
přečteno71678x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0158529s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.