Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Hokej

Zpráva o činnosti hokejového oddílu TJ Vysočany za rok 2004

Závěr minulé sezony, který patřil do roku 2004 proběhl nad očekávání úspěšně. Mužstvo oslabené řadou zranění se dokázalo umístit na výborném třetím místě v okresní soutěži a poprvé v historii se mu povedlo nechat za sebou v tabulce mužstva, která nad námi měla v minulých sezonách navrch. Hlavně tady Sloup a Kunštát. Po oficiálním ukončení ročníku 2003/2004 bylo mužstvo ještě přihlášeno do turnaje okresních přeborů v Přerově, kde se na výborně obsazeném turnaji podařilo dosáhnout rovněž třetího místa, po vysokém nasazení všech hráčů a dramatickém posledním zápase, v němž se o našich medailích rozhodlo až v samostatných nájezdech.

Do nové sezony jsme nastoupili v obtížné situaci. Kvůli liknavosti správy stadionu v Blansku, se týmům (včetně nás) nepodařilo zajistit tréninky v tamějším stánku. To vše na úkor různých podnikových a veřejných bruslení. Vedení mužstva se včas podařilo sehnat tréninky ve Vyškově, což ale neunesl náš bývalý trenér Miloš Orálek a svého mandátu se bez udání konkrétnějších důvodů ze dne na den vzdal. Sehnat narychlo nového trenéra se ukázalo jako jeden z vážných problémů a nakonec nezbyl, než aby se trenérského žezla chopil Jiří Horák, bývalý juniorský hráč HC Prostějov.

Pod jeho taktovkou se naše mužstvo drží na dostřel prvních pozic, kdy momentálně první Adamov má na Vysočany náskok 5 bodů. Podařilo se nám rovněž zopakovat výbornou sérii proti tradičně nepříjemnému soupeři Sloupu, kterému jsme sebrali 4 body a jenž nás porazil pouze v posledním zápase, na čemž má svůj podíl také náš bývalý trenér, který záps řídil ze soudcovského postu.

Také je třeba podotknout, že se změnily i obecné podmínky soutěže. Zůstal zachován tříkolový systém, jenž prakticky všechny kluby decimuje svou finanční náročností. Do naší skupiny spadly letos Jiříkovice a místo tradičních šesti účastníků je nás letos sedm. Tedy o další tři zápasy navíc. Také se zvedla taxa za rozhodčí, kdy od nového roku nám přibylo k položce platby za zápas ještě 800Kč za oba sudí, což se znatelně projevuje v celkovém rozpočtu mužstva. Finanční zajištění udržujeme nadále zvýšením členských příspěvků a tradičním sponzorským darem od firmy Laski, který tento rok dosáhl až na nutných 20 000Kč.

Na duhou stranu, se našemu mužstvu podařilo zprovoznit a nadále zkvalitňovat nové webové stránky, které mapují vývoj celé soutěže. Ze svazu jsou nám dodávány každé pondělí výsledky, jenž jsou následně předávány dál do Blanenských novin. Jsou sledovány dokonce i výsledky střelců a komentovány odehrané zápasy, čehož se aktivně účastní i zástupci ostatních mužstev. Také jsou s naším dovolením zveřejňovány zprávy ze svazu. Informovanost o dění v soutěži se tak jistě zlepšila a o oblibě stránek i mužstva celkově jistě svědčí i momentálních cca 3000 návštěv od začátku sezony. Stránky jsou hostovány a spravovány na našem soukromém serveru, jehož provoz a připojení financuje rovněž náš hlavní sponzor Laski s.r.o.

Obraz hry celého mužstva se během posledních dvou let zlepšil a místo tradičně slabého soupeře, na kterého si ostatní jezdili zlepšovat skóre, se najednou Vysočan stal urputný bojovník, který se usadil v horní části tabulky a nedává své body zdarma. Rádi bychom v tomto roce obhájili báječné třetí místo sezony minulé a vyvarovali se dalším zraněním, která poslední dobou notně oslabují náš tečící se kádr.


10. 04. 2005, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0141420s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.