Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vranová - Vysočany 2:5

Poločas: 2:1

Branky: 20., 46., 65. a 80. Josef Slouka, 77. Milan Závodný

Rozhodčí: Sklenář, Pospíšil Jiří, Strya ml.

Sestava: Viktor Šebela – David Strachoň, Laďa Zukal, Tomáš Hejč, Rochard Svoboda – Tomáš Hudec, Milan Závodný (80. Štefan Štefančík), Josef Slouka, Petr Rudolf (67. Staňa Menšík) – Tomáš Slouka, Jirka Hejč

Po dvou odložených kolech se počasí konečně umoudřilo a dovolilo nám zahájit jarní část našeho postupového snažení. Soupeřem nám bylo mužstvo z dolní poloviny tabulky Vranová. Té jsme však měli co oplácet, když nám jako jediná doma ukradla všechny body, když jsme prohráli 1:2.

Během zimní přestávky proběhly v mužstvu dvě změny. Na postu brankáře vyměnil Davida Konečného, kterému skončilo hostování, staronový Erda Sedlák a Martin Kouřil ukončil kariéru. Bohužel ani zranění se nám nevyhnulo. Svoje už uzdravené koleno si v přípravě opět zranil Pepa Ševčík a tak ho čeká další operace a bohužel už pravděpodobně do této sezony nezasáhne. Dále chyběli Martin Přibyl a Honza Zouhar. S infekcí v palci u nohy usedl alespoň na lavičku Staňa Menšík.

Zápas jsme nezačali zrovna nejlépe. Dlouho jsme se sžívali s nerovným povrchem, který nám bránil více rozvinout kombinaci.Už ve 12. minutě nás domácí potrestali. Po nevydařené rozehrávce zachytil ve středu pole míč soupeř, přistrčil míč spoluhráči z útoku, který otevřel zápas – 1:0. Nám se podařilo srovnat ve 20. minutě, když se k míči dostal Tomáš Hudec, který posunul míč na Pepy Slouky a ten střelou z velkého vápna vyrovnal. Další šance jsme bohužel nedokázali dotáhnout do konce. Ve 43. minutě po nedorozumění a následné chybě v obraně musel za záchranou brzdu zatáhnout David Strachoň a domácí kopali penaltu, kterou se štěstím proměnili. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Vranovou.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem dát co nejrychleji vyrovnávací branku. To se nám podařilo lépe, než jsme čekali. Už minutu po rozehrávce hsme vybojovali přímý kop. Centrovaný míč doplachtil až na hlavu nikým nebráněného Pepy Slouky a ten se nemýlil – 2:2. Díky tomuto gólu jsme začali soupeře přehrávat. Navíc po druhé žluté kartě byl vyloučen jeden z domácích. Převahu jednoho hráče v poli jsme dokázali využít v 65. minutě, když Peťa Rudolf zatáhnul, přihrál Tomovi Sloukovi, který posunul míč na bráchu a náš kanonýr svým hattrickem strhnul vedení na naši stranu. Ve 32. minutě druhé půle se po autovém vhazování dostal k odraženému míči Milan Závodný a zvýšil naše vedení. Zápas završil svým čtvrtým gólem Pepa Slouka, když po samostatné akci střelou z vápna zvýšil na 5:2. Poté jsme měli ještě šanci, když střídající Štefan Štefančík hlavou těsně minul bránu. Bohužel stav utkání už se neměnil.

Děkujeme divákům, kteří nás jeli povzbudit a zároveň všechny zveme na další zápas, který je za 14 dní v Cetkovicích.


10. 04. 2006, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0139089s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.