Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Lažánky – Vysočany 3:2 (1:0)

18.kolo 10. 4. 2005

Branky: Václav Šebela, Tomáš Slouka

Sestava: Pernica M. – Svoboda R. – Rudolf P., Přibyl M., Zouhar O. (63. Ševčík J.) – Škaroupka L., Strachoň D., Šebela V, Zouhar J. – Slouka T., Hejč J.

Ke druhému zápasu jarní části jsme jeli na velmi nepopulární hřiště do Lažánek. Do našeho týmu se po téměř roční pauze zaviněné zraněním vrátil Tomáš Slouka a další posila Václav Šebela. Vzhledem k tomu, že soupeř se nachází ve spodní části tabulky, chtěli jsme dovézt tři body.

První minuty utkání byly velmi chaotické a hra neurovnaná. My jsme si nedokázali pořádně přihrát a soupeř balony razantně nakopával. I přesto jsme se ve 13. minutě dostali do první šance zápasu. Konkrétně Tomáš Slouka dostal výbornou kolmou přihrávku a dostal se tak do dobré šance, kterou ovšem nezakončil střelou, ale přihrávkou hledal ještě spoluhráče. Ovšem nenašel. Poté se představil mladý pan rozhodčí. Na hranici našeho pokutového území vymyslel faul a soupeř se střelou přes zeď ujal vedení. 22. minuta – 1:0. Pět minut nato opět pronikal Tomáš Slouka po výborné spolupráci s parťákem v útoku do další šance. Byl však zezadu zfaulován. Rozhodčí sice faul odpískal, ale kapsička zůstala zavřená a domácí obránce tak nebyl potrestán. Následný přímý kop brankář kryl. V 38. minutě mohli domácí zvýšit své vedení, avšak trefili pouze tyč. Poločas tak skončil 1:0.

Do druhého poločasu trenér změnil sestavu, Jiří Hejč šel do středu zálohy a Václav Šebela do útoku. Hned v 5. minutě druhé půle se po centru ze strany ke střele dostal Luděk Škaroupka, jehož střelu gólman pouze vyrazil před sebe a Václav Šebela dorazil a tím vyrovnal na 1:1. Poté se nám opět přestalo dařit. V 52. minutě ještě šanci domácích náš brankář kryl, ovšem v 63. minutě po ztrátě míče v útočné fázi a rychlém protiútoku se Lažánky opět dostali do vedení – 2:1. Další tvrdá rána přišla v 69. minutě, kdy jsme ztratili míč ve středu hřiště, domácí z útoku vybojovali rohový kop a my nedokázali soupeře uhlídat – 3:1. Bylo to v době, kdy jsme získávali nad soupeřem převahu a kombinační hrou se dostávali před branku soupeře. Po obdrženém gólu jsme dále drželi míč a ve 33. minutě vybojovali roh. Ten jsme zahráli nakrátko, kdy si vyměnil Zouhar míč se Sloukou, který centroval před bránu tak šikovně, že dal přímo gól. Tady při nás stálo štěstí. Poté jsme vrhli všechny síly do útoku a tak ve 39. minutě musel opět vyniknou náš gólman. Následně se nám opět podařila dobrá kombinace, Tomáš Slouka se opět dostával do šance, ale praporek rozhodčího amatéra celou akci nesprávně a nesportovně zastavuje. Tlak v konci zápasu bohužel nepomohl. Zápas tak skončil 3:2.


10. 04. 2005, Tomáš Hejč
přečteno71675x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0136650s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.