Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany - Letovice "B" 6:0

Poločas: 2:0

Branky: 13. Josef Slouka, 40. Josef Slouka, 52. Tomáš Hudec, 75. Tomáš Hejč, 82. Josef Slouka, 90. Martin Kouřil

Sestava:  Viktor Šebela - Staňa Menšík, Ladislav Zukal, Tomáš Hejč, David Strachoň (68. Richard Svoboda) - Petr Rudolf, Tomáš Hudec (75. Martin Kouřil),  Jiří Hejč, Martin Přibyl - Tomáš Slouka, Josef Slouka

Po bezbrankovém středečním zápase v Benešově s B-týmem Kořence jsme v neděli přivítali na svém hřišti další z béček v soutěži a to Letovice. Do sestavy se nám po delší pauze vrátil zrekreovaný Tomáš Hudec a také uzdravený Martin Přibyl.

Úvod prvního poločasu byl z naší strany lehce rozpačitý. První naše šance v páté minutě zůstala nevyužita. Stejně tak na druhé straně musel po střele hostů zasahovat náš brankář. V naší kombinaci vázla přesná nahrávka. Svými chybami jsme balon lehce odevzdávali soupeři. Ve třinácté minutě po faulu za hranicí šestnáctky si postavil míč Pepa Slouka a přímou střelou načal střelecký účet utkání. Další příležitost nevyužil ve 21. minutě Martin Přibyl, když netrefil dobře míč. Hosté chtěli hrát kombinační fotbal a proto pokud jsme jim nechali příliš volného prostoru, dokázali se prosadit a ohrožovat tak i naši branku. Byly to především střely zpoza vápna. Po jedné z nich náš gólman vyrážel míč do tyče. Tyč byla k vidění i na druhé, letovické straně. Trefil ji Pepa Slouka. O deset minut později, v minutě 40. již zamířil mezi tyče. Po samostatném průniku zvýšil naše vedení na 2:0. Tak skončil první poločas.

Druhý poločas jsme začali, jako ostatně téměř vždy, polevením. Soupeře jsme sice do žádné větší šance nepustili, ale bohužel ani my jsme si žádnou nevypracovali. Až v 52. minutě po centru zprava se do míče akrobatickým způsobem opřel Tomáš Hudec - 3:0. Kombinace se nám začala dařit mnohem lépe a my se tak dostávali mnohem častěji k ohrožení branky soupeře. V 75. minutě se do odraženého míče opřel Tomáš Hejč a povedenou střelou zvýšil na 4:0. Další pěkný gól padl po spolupráci útočného dua "SS", kdy Tomáš Slouka zatáhnul míč a poté míč přímo naservíroval bráchovi před prázdnou bránu. Se stavem 5:0 však nebyl spokojen střídající Martin Kouřil. A protože nechtěl ponechat nic náhodě, místo centru před bránu raději míč uklidil přímo do ní, čímž všechny přihlížející, včetně hostujícího gólmana, překvapil.

Výsledek 6:0 a volno Lomnice nás posunulo zpět na první místo v tabulce. V příštím kole se o něj utkáme v přímém souboji právě s Lomnicí.

 Další zápas:

neděle 9. 10. 2005 Lomnice - Vysočany 15:30
odjezd autobusu 13.30 od zastávek


03. 10. 2005, Tomáš Hejč
přečteno71678x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0136352s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.