Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.Oslava svátku maminekVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany - Cetkovice 8:0

Poločas: 5:0

Branky: 2. vlastní, 4. Petr Rudolf, 15. Josef Slouka, 21. Tomáš Slouka, 26. Josef Slouka, 58. Jan Zouhar, 60. Petr Rudolf, 68. Petr Rudolf

Rozhodčí: Hřebíček R., Ducháček, Musil

Sestava: Viktor Šebela - Staňa Menšík, Ladislav Zukal, Tomáš Hejč, David Strachoň - Petr Rudolf (75. Martin Kouřil), Martin Přibyl, Jiří Hejč, Jan Zouhar (83. Štefan Štefančík) - Tomáš Slouka, Josef Slouka (55. Richard Svoboda)

Po nevydařeném minulém domácím zápase s Vranovou nám Žďárná umožnila svým odhlášením ze soutěže zkonsolidovat náš kádr. Během čtrnáctidenní přestávky se nám uzdravil Pepa Slouka. Dále se nám podařilo sehnat nové dva hráče. Jeden z nich se divákům představil již v tomto zápase, byl to Stanislav Menšík, který u nás bude hostovat do konce tohoto roku.

Do zápasu jsme nastoupili s cílem dát co nejrychleji gól a tím se uklidnit. To se nám podařilo hned ve druhé minutě, kdy si míč po centru ze strany do vlastní branky kopnul hostující obránce. Rychlý nástup pokračoval. Hned ve čtvrté minutě zápasu zvýšil vedení Petr Rudolf po přihrávce Martina Přibyla. Dařila se nám kombinace, míč jsme drželi převážně na našich kopačkách a soupeři ho moc nepůjčovali. Jediné vzrušení před naší brankou v prvním poločase  bylo, když se náš gólman snažil rozehrát míč nohou na obránce, ovšem napadající útočník přihrávku vystihnul. Viktor Šebela ovšem zachoval chladnou hlavu a odražený míč poslal dlouhým nákopem na Tomáše Slouky. Ten zatáhnul míč po lajně, krásným centrem posadil míč na hlavu bráchovi Pepovi a ten zvýšil na 3:0. Další gól přidal ve 21. minutě Tomáš Slouka sám, kdy chytrou střelou z hranice velkého vápna překonal cetkovického brankáře počtvrté. Pět minut nato ukázal divákům svoje umění i Pepa Slouka, který svým typickým způsobem zamotal hlavu několika obráncům a uzavřel tak účet poločasu na 5:0.

Nástup do druhého poločasu byl z naší strany mnohem vlažnější než nástup do toho prvního. Hosté dokonce nastřelili tyč. Poté jsme ovšem opět převzali otěže hry. Po vystřídání Pepy Slouky Richardem Svobodou se Tomáš Hejč posunul do středu hřiště a Jirka Hejč na hrot. Pravě po spolupráci těchto dvou hráčů ve středu hřiště utekl po straně domácím obráncům Tomáš Hejč. Vyběhnutí hostujícího gólmana řešil nahrávkou a vybídl tak ke skórování Honzu Zouhara - 6:0. Poté přišly chvíle Peťe Rudolfa, který nejprve svým druhým gólem zvýšil na 7:0, a poté završil svůj hattrick a uzavřel tak skóre zápasu na 8:0. Několik velmi dobrých příležitostí pak měl Tomáš Hejč, ovšem nedokázal proměnit ani jednu.

Tento zápas byl jedním z našich nejpovedenějších. Doufáme, že se nám podaří výkon potvrdit i v následujících dvou utkáních. Děkujeme divákům za podporu a budeme rádi, pokud s námi pojedete i na další zápas do Kořence. Pozor již ve středu!

Další zápas:

středa 28. 9. 2005 Kořenec - Vysočany 13:45
hřiště v Benešově

odjezd autobusu 12.00 od zastávek


neděle 2. 10. 2005 Vysočany - Letovice "B" 15:30


26. 09. 2005, Tomáš Hejč
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0136490s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.