Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

Vysočany - Lažany 4:0

Poločas: 1:0

Branky: 36. Ševčík Josef, 60. Hejč Jiří - penalta, 62. Slouka Josef, 92. Závodný Milan

Červené karty: 58. Slouka Tomáš - 58. Zorník Jan

Diváků: 83 platících

Rozhodčí: Pivoda, Zouhar F., Skoupý

Sestava: Šebela Viktor - Panáček Petr (76. Svoboda Richard), Zukal Ladislav, Ševčík Josef, Strachoň David - Přibyl Martin, Hejč Tomáš, Hejč Jiří, Hudec Tomáš (74. Kouřil Martin) - Slouka Tomáš, Slouka Josef (64. Závodný Milan)

Ve třetím kole jsme na svém hřišti přivítali mužstvo Lažan. Lažany přes léto posílilo několik nových hráčů a v prvních dvou kolech získaly plný počet bodů. V prvním poločase se hra odehrávala především ve středu hřiště a moc šancí k vidění nebylo. Jedinou šanci hostů v prvním poločase vyřešil včasným vyběhnutím gólman Viktor Šebela. Naopak my jsme měli několik slibných akcí, ani jedna bohužel nebyla dotažena do takové podoby, aby byla ohrožena branka soupeře. Do zakočení jsme se tak dostávali především ze standardních situací. Po přímém kopu Ladislava Zukala se dostal k míči Tomáš Hejč. Míč mu však sklouznul po kopačce, ale z následné skrumáže se podařilo vystřelit Pepovi ševčíkovi a ten nás dostal do vedení - 1:0.

Druhý poločas poznamenalo vyloučení. Nejprve byl faulován Tomáš Slouka, který ovšem neunesl situaci a po odpískání strčil do faulujícího hráče. Za toto oplácení byl vyloučen. Vyloučen byl ovšem také hráč, který fauloval, takže se hrálo 10 na 10. Po rozehrání přímého kopu, byl ve vápně faulován Tomáš Hejč a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem a klidem sobě vlastním proměnil Jirka Hejč. Po soupeřově rozehrání se náš benjamínek předvedl divákům ještě jednou. Odebral soupeři míč, zatáhnul balon přes půl hřistě až do vápna soupeře a krásnou přihrávkou vybídnul ke skórování Josefa Slouky - 3:0. Ke konci zápasu přidal ještě jeden gól střídající Milan Závodný, který dorazil míč do brány po nastřelené tyči. V samém závěru jsme mohli zkrásnit výsledek, když se do brejku dostali Martin Kouřil s Jirkem Hejčem. Bohužel nepovedlo se.

Chtěli bychom poděkovat divákům, kteří se tentokrát sešli v hojném počtu, za návštěvu a fandění. Věříme, že nám svoji přízeň zachováte a pojedete s námi i na další utkání do Voděrad. Mužstvo Voděrad se drží v závěsu, poté co ze tří utkání získali stejně jako my plný počet bodů.

Další zápas:
neděle 4.9.2005 16.30 Voděrady - Vysočany

!!! ODJEZD AUTOBUSU 1445 !!!


29. 08. 2005, Tomáš Hejč
přečteno71676x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0219209s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.