Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Mateřská škola >>> Akce MŠ

Pasování na školáky

Prázdniny se blíží. Jako každým rokem, tak i letos jsme se slavnostně rozloučili s předškoláky v obřadní síni ve Vysočanech. Pan starosta popřál dětem hodně úspěchů v jejich životě a předal jim malý dárek. Pani ředitelka zavzpomínala na roky společně prožité v MŠ.  Děti převedly, co se naučily, úspěšně zodpověděly znalostní otázku. Při slavnostní fanfáře nastoupily v modrých absolventských čepicích a byly pasováni na školáky. Tohoto úkolu se ujal náš přítel od císařského dvora Paulus Suticulus Tussis Maximus, který svojím mečem děti pasoval. Pani učitelka  dětem navlékla šerpy. Po společném focení jsme společně povečeřeli a většina školáčků odešla do školky, kde jsme společně, spolu s mladšími odvážlivci strávili noc. Před spaním jsme se pobavili při tanci břišních tanečnic, následovala i pyžamová diskotéka s plyšáky.

Druhý den dopoledne za námi přijel Pepino - klaun a celé dopoledne jsme kouzlili a bavili se.

Věřím, že všem zůstanou hezké vzpomínky.


Obrázky přiložené k článku:
                                                                                                                                           

26. 06. 2012, Blanka Hejčová
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0182731s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.