Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.CzechPOINTOslava svátku maminek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

Sport >>> Fotbal

16.kolo Vysočany - Drnovice

 

VYSOČANY - DRNOVICE 1:4 ( 0:2 )

branka: Josef Slouka

sestava:
Beneš - Kala, Ševčík, Hejč Tomáš, Rudolf  - Malík, Přikryl, Hejč Jiří, Poláček (65.Zouhar ) - Slouka Tomáš, Slouka Josef
 
V prvním domácím utkání jsme přivítali soupeře z Drnovic,který  v loňském 3.kole na našem hřišti vyhrál  vysoko 2:6.V minulém kole si lehce poradil s Jedovnicemi a tak se dalo očekávat velmi těžké utkání. My jsme šli do utkání s tím, že se konečně začneme prezentovat naším stylem, ale opět jsme zklamali nejen sebe, ale i naše diváky.
Největší problémy nám dělal hostující hráč Martin Haničinec, kterého jsme nedokázali vůbec eliminovat a hned první gól padl jeho zásluhou, když si poradil s naším obráncem - z úhlu vystřelil a Petr Rudolf si smolně srazil míč do vlastní brány. Za chvíli mohlo být srovnáno, když Tomáš Slouka předložil tutovku pro Romana Přikryla,ale Roman bohužel selhal. Asi to vypovídá o mentální situaci v našem mužstvu. Dále se hra odehrávala spíše mezi vápny bez vyložených šancí. Do konce prvního poločasu jsme obdrželi ještě jednu branku, když střílený centr Michal Beneš neudržel, míč se odrazil přímo na kopačku hostujíc hráče a pro něj už nebyl problém dostat míč do brány.
Do druhého poločasu jsme šli s větrem v zádech a doufali jsme ve vyrovnání. Prvních dvacet minut jsme soupeře zatlačili na jejich polovině hřiště, ale bez gólového efektu. A tak přišel trest. Na polovině hřiště přišel o míč Tomáš Poláček. Míč se dostal k Haničincovi,který prošel od půlky hřiště až na velké vápno aniž by byl někým atakován a krásnou střelou zvýšil na 0:3.A hosté se dočkali ještě jednou.Hostující hráč potáhl míč po krajní straně, nahrávkou našel zcela volného hráče na malém vápně a ten pohodlně zvýšil na 0:4. Za tohohle stavu jsme už dokázali jen korigovat na 1:4, když se ve skrumáži prosadil Josef Slouka a vstřelil tak náš první jarní gól.
Nezbývá než doufat, že do dalších kol jarní části se náš tým zmobilizuje a herně i výsledkově se zvedne. Při pohledu na tabulku je totiž zřejmé, že nás čeká boj o zachování příslušnosti v okresním přeboru.

17.kolo
neděle 15.dubna v 16:00 hodin
VYSOČANY - JEDOVNICE


Soubory přiložené k článku:
16.kolo tabulka

12. 04. 2012, Petr Panáček
přečteno71677x, komentáře: 0
tisk informační e-mail
(zpracováno za 0.0136402s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.