Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.Oslava svátku maminekVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

ZŠ Sloup >>>

ZŠ Sloup po prázdninách v novém

V každé škole panuje o prázdninách čilý ruch. Opravuje se, renovuje, vylepšuje. V Základní škole Sloup ale letos nešlo o čilý ruch, ale přímo o smršť. Díky dotaci EU probíhá dlouho očekávaná akce - výměna oken a zateplení budovy. Vzhledem k tomu, že úspora na energiích, která se projeví již v nadcházející topné sezóně, bude činit přibližně 500 tisíc Kč ročně, očekává nás v nejbližší době také zahájení postupné rekonstrukce sociálního zařízení. Nezanedbatelné je, že na školní budovu bude již brzy velmi pěkný pohled.

Intenzivně se pracovalo také uvnitř budovy. Rekonstrukce se dočkala 29 let stará sborovna a kanceláře vedení. Žáci na prvním stupni budou mít nové lavice; bazén vylepší kompletně zrenovované sprchy.

Zlepší se také možnosti využívání moderních učebních pomůcek. Počítačová učebna dostane nové počítače a nově ji využije více žáků najednou. Všechny třídy prvního stupně budou vybaveny počítači s výukovými programy, což ocení především žáci s poruchami učení a nadaní. Škola má také k dispozici již tři interaktivní tabule včetně vizualizéru a videomikroskopu.

Také ve školním roce 2011/2012 budou mít naši žáci mimořádnou možnost využívat služeb školní psycholožky a část výuky angličtiny povede rodilý mluvčí.


25. 08. 2011, Mgr. Pavel Dočekal
přečteno71678x, komentáře: 0
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:

Žádný komentář k článku
Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0136712s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.