Úvodní strana Obecní úřadÚřední deskaPovinné údajeStatistické údajeInformace OÚRegistr oznámeníDopravaSPOZKnihovnaCzechPOINTÚzemní plánVeřejné zakázkyProfil zadavateleArchiv veřejných zakázekZastupitelstvo obceSamosprávaRozpočtyVyhláškyUsneseníHistorieMolenburkHouskoVysočanyZastupitelstva obceFotogalerieKultura v obciSportInformace TJFotbalStolní tenisHokejAtletikaTriatlonPosilovnaMateřská školaInformace MŠAkce MŠBaby klubFotogalerieZŠ VysočanyZŠ Ostrov u MacochyAktuálněRada školyZŠ SloupFarní úřadVlastní webČČKHistorie MSDarování krveSDHMolenburkHouskoSkautský oddílSvaz tělesně postiženýchČeský svaz včelařůFirmy a službyZajímavé odkazyStránky obceZměnit styl
   Server spuštěn 11.4.2005

   Aktuální články
Pozvánka na utkání stolního tenisuPečení perníčkůSILVESTR 2012Výsledky 6.kola stolního tenisuPutování za stříbrnou podkovou
   Nejčtenější články
Kostely a kaple v Brně.Oslava svátku maminekVýpadky stránek
   Kalendář akcí
<< Září 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
   Hledání článků

ZŠ Ostrov u Macochy >>> Aktuálně

Otevření gymnastického sálu - Zeměpisná olympiáda

Den otevřených dveří a slavnostní otevření nového gymnastického sálu
       Při příležitosti slavnostního otevření nového gymnastického sálu (25. 3. 2011) proběhl v naší škole již od rána od 7.45 hod. den otevřených dveří. Rodiče, kteří navštívili školu, si prohlédli jednotlivé třídy, nový gymnastický sál, obě učebny určené k rekonstrukci z evropských peněz (učebna environmentální výchovy a učebna humanitních studií) i další prostory školy. Během dopoledního vyučování rodiče hojně využili možnost navštívit i vyučovací hodiny v jednotlivých třídách. 
       Tento den jsme rovněž uvítali milou návštěvu, totiž děti ze ZŠ Vysočany. Spolu se žáky naší školy si zahráli několik her, které pro ně připravili žáci 9. ročníku ve spolupráci se svými vyučujícími. Zároveň se děti navzájem poznaly a navázaly nové kamarádství. 
       Den otevřených dveří byl zakončen v 17. hod. slavnostním otevřením nového gymnastického sálu. Po krátkém úvodním slovu ředitele školy a poděkování zřizovateli (Městys Ostrov u Macochy) následoval krátký proslov starosty Městyse Ostrov u Mac. Ing. Ondřeje Hudce zakončený slavnostním předáním sálu do užívání žákům a veřejnosti. Symbolické předání sálu bylo provedeno přestřižením pásky za přítomnosti starosty Městyse Ostrov u Macochy Ing. Ondřeje Hudce, starosty Vysočan Josefa Ovada a starosty Vilémovic Františka Kaly. 
       Původní stav učebny a přehled hlavních prací připomenulo několik fotografií. Následovalo vystoupení žáků školy, nejprve žáci 1. třídy předvedli pohybovou sestavu na motivy čertovské pohádky (pod vedením p. uč. Gajdošíkové), poté žáci ze 2. stupně navázali dvěma tanečními vystoupeními (vedoucí p. uč. Schauerová a Ševčíková) a na závěr mohli diváci shlédnout ukázku Zumby (Anežka Štelclová, cvičitelka Zumby ve Vilémovicích). Na závěr následovalo malé občerstvení a možnost prohlídky školy. 
       Během celého otvírání gymnastického sálu vládla velmi příjemná slavnostní atmosféra, a to především díky početnému publiku z řad rodičů a občanů z Ostrova, Vysočan a dalších obcí. 
       V tradici Dnů otevřených dveří chceme pokračovat i nadále a otvírat tak školu rodičům i široké veřejnosti. 
slavnostní otevření gymnastického dálu 
den otecřených dveří 
Karel Hasoň
ředitel školy

Zeměpisná olympiáda 2011 (okresní kolo)
       Okresní kolo v zeměpisné olympiádě se konalo 9.3. 2011 v Boskovicích. V tomto školním roce byli nasazeni dva žáci Klára Pekárková v kategorii A a Jan Vintr v kategorii C. 
       Prověřování se opět skládalo z 3 částí (práce s atlasem, práce bez atlasu, praktická část). Honza potvrdil svoji zeměpisnou kvalitu a ukázal opět výborný výkon. Vyhrál s náskokem 12 bodů a postupuje tak do krajského kola, které se bude konat 7.4. 2011 v Brně. S celkovým počtem 119 bodů předvedl stabilně vysoké výkony ve všech třech částech. 
       Kláře Pekárkové se již tolik nedařilo a skončila s 30 body na 8. místě. Oběma žákům děkuji za účast, Honzovi gratuluji k přesvědčivému výsledku a těším se společně s ním na krajské kolo. Výsledky jsou zde: 
výsledková listina (kat. A a C)
Mgr. Libor Pelikán


31. 03. 2011, Karel Hasoň
přečteno71679x, komentáře: 2
tisk informační e-mail

Komentáře k článku:


Karel Hasoň » e-mail napsal(a):
7. 5. 2011 08:59:06


Vážený pane/paní opčane, nedisponuji informací o trestním oznámení podaném na školu, proto o tom nemůžu psát. S pozdravem Karel Hasoň

opčan napsal(a):
10. 4. 2011 21:38:07


Tož řediteli, napište taky něco o těch peticích a chystaným trestním oznámení...

Názory čtenářů v komentářích nejsou názory provozovatele webu, a ten za jejich obsah neodpovídá. Komentáře mohou být kdykoliv smazány.

Nový příspěvek:
(zpracováno za 0.0139329s)
provozuje Obec Vysočany (server spuštěn 11.4.2005)
Veškerá autorská práva vykonává provozovatel. Jakékoliv užití článků či fotografií, ať již v tištěné nebo elektronické podobě je bez souhlasu provozovatele zakázáno.